Over ons

Sense Asian Community

Als eventbureau creëren, organiseren en produceren wij evenementen en feesten voor de jongeren met een Aziatische afkomst in de Benelux.

Zoals de titel aangeeft ligt de focus van dit bedrijf op de Aziatische gemeenschap. Dit betekent niet dat bezoekers met een andere afkomst niet welkom zijn op onze events. Integendeel, we staan open voor verschillende culturen en verwelkomen alle bezoekers die hun plezier kunnen vinden op onze evenementen. Sense Asian is een jong en modern bedrijf dat gespecialiseerd is in de organisatie van grootschalige evenementen en proberen hier een brug te slaan tussen Aziaten en non-Aziaten.

Met onze jarenlange ervaring en opgebouwde netwerk en credit, krijg je de garantie te werken met een deskundig eventpartner. Wij werken met een super gedreven team met allemaal hetzelfde doel: van al onze evenementen een geweldig succes maken en de Aziatische jongeren bij elkaar brengen.

Samen doen we er alles aan om succesvolle events neer te zetten en doelstellingen te behalen. Altijd die stap extra en de lat weer iets hoger. Onze missie; verder gaan dan de verwachting!

Vanuit verbinding ontstaat kracht, komt creativiteit vrij en het lef om dingen te doen waar anderen alleen maar over durven te dromen. Daarmee maken we het verschil tussen: ‘Het was heel leuk’ en ‘Het was geniaal!!!’.